IT-SUPPORT

Vi analyserar er verksamhet, drar nätverkskablar och ser till att ni har fullständig trådlös täckning i era lokaler. Vi sköter även inköp, installation och administraton av era datorer, skrivare, telefoner, projektorer mm.

Vi installerar och förvaltar era mjukvaror. Vi föreslår och sätter upp integrationer tex mellan ett fingeravtrycksbaserat närvaro- och lönesystemet.

Vi installerar brandväggar, policies, behörigheter mm. Vi tar även hand om kontorssäkerheten genom att sätta upp inpasseringssystem, brand- och gaslarm, övervakningskameror mm.

Avancerad systemutveckling

Nyutveckling och förvaltning

Vi arbetar med implementering och förvaltning av både nytt samt porterar gamla system till den senaste .NET plattformen.

Utveckling och administration

Vi gillar att databasmodellera, program-mera, klustra, administrera, felsöka och prestandaoptimera. Vi har byggt både enklare register och realtidssystem med tusentals transkationer/sekund.

Microsoft Azure & Amazon Web Services

Vi hjälper till att outsourca delar av er it-funktion såsom mail, lönehantering, logistik eller hela it-avdelningen till molnet.

En webplats eller komplett e-handel

Vi bygger enklare web-platser men även kompletta ehandelsplattformar med färdiga betallösningar mot Klarna, Payson, Paypal mm.