Senaste nytt

Nytt uppdrag på Swedbank

Nytt fullstack-uppdrag hos Swedbank. Ett .NET Core/React/SQL Server uppdrag där vi fått förtroendet att utveckla en platform för bearbetning av kortbetalningar ute i detaljhandeln.

Nytt uppdrag på Getinge

Vi har ett nytt WPF uppdrag hos Getinge. Getinge tillverkar sjukhusutrustning och uppdraget går ut på att portera ett produktionsstöd från en äldre platform till WPF med stöd för tangentbordsfria terminaler.

Nytt uppdrag på Scania

Vi kan berätta om ett nytt .NET utvecklingsuppdrag hos Scania i Södertälje. Vi skall vidareutveckla ett systerm för beräkning av bränsleförbrukning och andra belastningar på lastbilar.

Nytt uppdrag på Apoteket

Nytt .NET uppdrag hos Apoteket. Ett blandat .NET/Sharepoint uppdrag för onlineförsäljning av receptbelagda mediciner.

ITRI SERVICE AB

Itri är ett 30 årigt serviceföretag som gett oss förtroendet att förvalta hela deras it-miljö. Uppdraget går ut på att installera och administrera datorer, programvaror, övervakning mm.

CITYEXPO AB

CityExpo som egentligen heter MonterService Hyrcity Expo AB är tt 20 årigt företag som hjälper kunder att exponera sig på mässor event mm. CityExpo har gett oss ett totalansvar för it-miljön och vi är glada för att ha fått det förtroendet.

GVS TRADING AB

GVS Trading AB har gett oss förtroendet att bygga en ehandelslösning baserad på OpenCart som handlar med all utrustning som man behöver på ett kontor.